torstai 14. lokakuuta 2010

Vatsaflunssa käy päälle kuin yleinen syyttäjä

Tiistaina aamulla se teki ensimmäisen hyökkäyksen. Olin tehnyt alle 10,5 tunnin työpäivän ja nukkunut liian vähän ja huonosti - mm. stressi valvotti. Ja sitten aamulla ääneni oli todella maassa, siis kaikkea muuta kuin kunnossa, lisäksi vatsaa poltteli aika pahasti. Aamuvuoron aikana olin todella lähellä oksentaa. Paikkoja jomotti ja väsy painoi armottomasti. Piti käydä tauolla taukohuoneessa oikaisemassa itseni vartiksi, että jaksoin vuoron loppuun. Parin tunnin päikkärien jälkeen vatsakipu lieveni, mutta paska ja voipunut olo jatkui. Menin silti töihin.

Eilen kuopus ilmoitti illalla vatsakivusta ja kertoi aamulla samaa. Jäin hoitamaan häntä kotiin. Tosin herra taisi kokea ihmeparantumisen, sillä oireet menivät hänellä sohvalla telkkarin edessä parissa tunnissa ohi. Minä taas jatkoin uniani, kun väsy painoi armottomasti.

Olen yrittänyt karkottaa pöpöä vetämällä superyliannostuksen D-vitamiinia tiistaista lähtien, noin 20 000 IU vuorokaudessa, siis 2-4 -kertaisesti oman "normaalin" päiväannostukseni. Jatkan tuota kuuria vielä ainakin pari päivää ja toivon, että se auttaisi.

Ei kommentteja: