maanantai 28. kesäkuuta 2010

Kyykky kulkee

Eilinen salitreeni osoitti taas, että kyykkääminen alkaa todellakin sujua. Jatkoin jo viime kerralla hyväksi havaittua taktiikkaa ja sain syväkyykyt lähelle omaa ennätystäni viimeisessä työsarjassa, joka oli 6 x 87,5 kg! Eli kyykkyennätykseni lähestyy! Teimme vielä siskon pojan kanssa supereina taka- ja etureidet koneessa sekä lopuksi hetken mielijohteesta naisten suosikkiliikkeet eli lähentäjät ja loitontajat koneessa. Oikein hyvä jalkatreeni, joka sai jalat tuntumaan hyytelöltä liki samantien.

Nukuin viime yönä vain viitisen tuntia. Uni oli kuitenkin melkoisen sikeää, josta osittain kiittäminen on melatooniinia. Otin melatoniinin, koska olen hieman huolissani siitä, että kesälomalla nukahtaminen on mennyt usein yli puolen yön, jopa yli yhden. Toki olen useimmiten voinut kompensoida sitä nukkumalla puolillepäivin, mutta mieluummin pitäisin unirytmini varhaisempana - myös lasten takia, he kun eivät nuku puoleen päivään.

En ole varma, johtuuko lyhyeksi jäänyt yöuni eilisen treenin aiheuttamasta piristymisestä vai beeta-alaniinista, jota olen tosin ottanut vasta muutaman päivän. Tiede.fi:n foorumilla lukemieni käyttökokemusten perusteella beta-alaniinin ottaminen myöhään illalla voi häiritä yöunta. Eilen treenin jälkeinen turkkilaisjogurtti-marja-hedelmä-kerma-hera -smoothie beeta-alaniinin kanssa venyi lähes iltakahdeksaan. Jos tuossa on tosiaan perää, täytyy jatkossa välttää entistäkin tarkemmin iltatreenejä.

Ei kommentteja: