sunnuntai 13. kesäkuuta 2010

Kirottu leuanveto-ohjelma!

Voimat alkavat olla taas lopussa, nimittäin leuanveto-ohjelman tekemiseen. Tänään aloitin ohjelman viimeisen eli 6. viikon ja tekemättä jäi peräti 14 leukaa. Tämä siitäkin huolimatta, että tein 7 sarjaa ja yhteensä 40 leukaa! Edellisellä kerralla tekemättä jäi vielä enemmän, 16 leukaa, sitä ennen 10 leukaa, sitä ennen 5 ja sitä ennen 6 leukaa...

Suomeksi sanottuna ohjelma on käynyt liian raskaaksi meikäläiselle. Yksi syy siihen on varmasti muu kuntosalitreeni, joka on välillä aika raakalaismaista menoa - kiitos pikkuveljen piiskaamisen ja varmistamisen. Toisaalta olen nukkunut koko viikon yöt kehnosti. Sellainenkin ajatus pulpahti päähäni, että syönköhän vieläkään tarpeeksi? Tällä viikolla olen kuitenkin syönyt noin 3000 kcal/vrk niinä päivinä, jolloin olen pitänyt syömisistä kirjaa - ja muina päivinä ehkä jopa vieläkin enemmän.

Jos (en kehtaa sanoa, että kun...) leuanveto-ohjelmasta huolimatta en saa tehtyä tavoitteenani olevaa 20 leukaa, harkitsen taktiikan muuttamista. Esimerkiksi leukojen vetämistä lisäpainoilla.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Älä koita liikaa. Jos voimat loppuu kesken niin sitten pitää mennä päivä taaksepäin. Se sanotaan tuolla ohjelmassa jossain pienellä. Silloin ei tule koko ajan maximi suoritusta ja kestävyys kehittyy paremmin. Joskus itsekkin saman virheen, saman ohjelman kanssa tehneenä.

Pete Pohjoinen kirjoitti...

Moro!

En ole huomannutkaan mainitsemaasi kohtaa. Toisaalta päivä taaksepäin tuntuu aika vähäiseltä, ellei peräti olemattomalta kevennykseltä.

Mutta täytyy pitää mielessä, jos vielä joskus palaan tähän ohjelmaan.