sunnuntai 7. helmikuuta 2010

Hiihtoa ja jumppaa kuntosalin sijaan

Tänään tein juuri noin. Nousin varsin myöhään, vasta yhdentoista jälkeen. Pelasin katsos miltei kahteen yöllä eli liian myöhään konsolilla Fallout 3:n vasta hankkimaani laajennusosaa The Pitt - se oli pakko takoa läpi. Kieltämättä liian vähän pelattavaa noin 10 euroa maksavaan lisäosaan... :-/

Ulkona paistoi aurinko kuin keväällä ikään eikä pakkasmittarissakaan ollut kuin -11 astetta. Niinpä päätin unohtaa salitreenin ja ponkaista ladulle. Kyseessä oli vasta toinen hiihtolenkki tälle talvelle, ensimmäisen tein neitimme kanssa. Nyt pääsin ihan yksikseni ladulle ja hiihdin liki 9 kilsaa. Todella nautinnollista. Ladulla taas äimistelin, miksen saa itseäni useammin sinne!

Kävimme perheen kanssa leffassa katsomassa Risto Räppääjä & polkupyörävaras -leffan, joka oli kyllä aika väkinäinen väännös mielestäni.

Illalla tein jumppaa olohuoneessa. Eihän se salitreeniä vastaa, mutta en enää illalla jaksanut lähteä salille. Tein neljä kierrosta kyseistä ohjelmaa. Nyt oli vuorossa toinen kerta kyseistä ohjelmaa. Torstaina kokeilin sitä ensimmäisen kerran vatsaflunssasta toivuttuani ja silloin tein vain kaksi kierrosta. Lapsetkin innostuivat jumppaamaan kanssani! :-D

Kyseinen Home Alone! -ohjelman ensimmäinen viikko-ohjelma on tällainen:

- nilkkahypyt
- ½ etunojapunnerrus
- ilmakyykky
- lankku
- 1 jalan kyykky

Liikkeitä tehdään 45 sekuntia putkeen, sitten n. 15 sekunnin lepo ja seuraavaan liikkeeseen. Kierroksia tehdään 1-5. Tänään neljässä kierroksessa meni lähes 40 minuuttia. Laskin vielä toistotkin:

- nilkkahyppyjä 89, 115, 130, 141
- ½ etunojapunnerruksia 16, 14, 14, 14
- ilmakyykkyjä 23, 26, 23, 23
- lankkuja 45 s, 45 s aika tiukkaa, 45 s tiukkaa ja 45 s tosi tiukkaa
- 1 -jalan kyykkyjä 15, 19, 16, 19.

Etunojapunnerrukset ovat kaikista rankimpia, toiseksi kovin liike minulle on lankku. Kyykyt ja hypyt ovat kivoja ja keveitä tehdä.

Ei kommentteja: