torstai 18. helmikuuta 2010

Viikko pikakelauksella

Tämä viikko on mennyt järkyttävän nopeasti, kuin pikakelauksella. Siihen ovat vaikuttaneet omat ja vaimon työvuorot, lasten harrastuksiin ja koulunkäyntiin liittyvät ylimääräiset menot ja oma ylibuukkaus.

Viimeisellä tarkoitan Hermiksen Home Alone -kotijumppa -projektia, joka on jäänyt tekemättä tällä viikolla. Kyseisessä projektissa on menossa kolmas ja edellisviikkoja haastavampi viikko, mutta en ole ehtinyt tehdä vielä yhtään harjoitusta. En usko saavani tehtyä kolmea minimikertaa tällä viikolla. Mutta elämä on. Yritän olla stressaamatta asiasta.

2 kommenttia:

Hermis kirjoitti...

Hei hei hei!!! Nyt ei hanskoja tiskiin! Yksikin kerta on enemmän kuin ei mitään! Kokeile edes, miltä viikon harjoitusliikkeet tuntuvat. Vielä on kolme päivää aikaa. Siinähän ehtii parhaimmassa tapauksessa tehdä jopa kaikki kolme harjoitusta ;) Niskavilloista kiinni ja tsemppiä! Haasta itsesi! Pystyt siihen kyllä!

Pete Pohjoinen kirjoitti...

Moro, piiskuri!

Ei, en minä hanskoja ole lyömässä tiskiin, mutta kolme treenikertaa ei vaan millään mahdu enää tälle viikolle. Kaksi hyvässä lykyssä mahtuu. Ensi viikolla sitten useammin.