maanantai 20. syyskuuta 2010

Lisää urheilulisäravinteita

Olen päättänyt kokeilla uusia urheilulisäravinteita. Niiden tarkoitus on antaa lisää potkua salille ja/tai lenkkipolulle, nopeuttaa palautumista ja parantaa sitä myötä kehonkoostumusta. Mitään ihmeitä ne eivät varmasti tee, mutta kokeilen, onko niistä mitään lisäapua. Innostuksen näihin sain foodit.fi -foorumin lisäravinnehörhön, Neonomiden käyttökokemuksista.

Tällaiset uudet purnukat olen avannut tänään:

- NAC: antioksidantti, jonka väitetään mm. boostaavan lihaksia ja suojelevan ja puhdistavan maksaa. 1 tabletti päivässä.
- R-LipoicAcid (ALA): antioksidantti, jonka väitetään mm. lisäävän paukkuja liikuntasuoritukseen ja puhdistavan maksaa, 1 kapseli päivässä.
- Tocotrienol: parasta E-vitamiinia mitä purkista saa, väitetään mm. lisäävän suorituskykyä ja kestävyyttä urheillessa, kun lihakset vaativat vähemmän happea. 1 kapseli päivässä.

Lisäksi aloitin viime viikolla BCAA:n napsimisen, syön kolme kapselia ennen tai jälkeen salitreenin. Sekin on mainittava, että viime viikolla aloitin myös kreatiinin ja beta-alaniinin päivittäisen vetämisen.

Muut käyttämäni lisäravinteet, vitamiinit, hivenaineet ja superfoodit olen listannut täällä. Listasta puuttuvat vain ruuansulatusentsyymit, joita otan yleensä kiinteän/tuhdimman aterian jälkeen 2-5 kappaletta.

Nyt on siis ennennäkemättömän kova arsenaali lisäravinteita käytössäni!

Ei kommentteja: