keskiviikko 8. syyskuuta 2010

Sorruin särkylääkkeeseen

Tänään iski migreenimäinen niska-päänsärky. Yritin häätää sitä ensin parilla kahvikupillisella, mutta se ei auttanut. Sitten koetin levätä tyyny silmillä ja peitto korvilla vähän aikaa, mutta sekään eikä tuonut helpotusta.

Menin kuntosalille, koska ajattelin liikunnan karkottavan moisen vaivan. Se valitettavasti paheni ja ponnistelu alkoi vihloa päätä. Treeni oli jätettävä kesken, onneksi se oli jo loppusuoralla ja tultava kotiin.

Otin yhden buranan (600 mg) ja painuin uudestaan pehkuihin. Puolen tunnin lepo, jonka aikana kävin ohuessa unenhorroksessa, auttoi - yhdessä lääkkeen kanssa. Syön nykyään lääkkeitä harvoin, mutta en ole mikään totaalikieltäytyjä.

Mietin, mistä tämä niska-päänsärky oikein johtui. Söinkö jotain tavallista poikkeavaa? Kyllä, eilen napsin arviolta 50 grammaa toffeekarkkeja koulun ulkoilutapahtumassa. Miten liikunta? Eilen tein pitkästä aikaa aika kovan jalkatreenin. Entäs uni? Alkuviikosta tuli univajetta aamuvuorojen takia, viime yön nukuin tavallisen tapaan melko levottomasti. Ja muuta? Velipoika, joka on siis jälleen flunssassa, valitteli monta päivää jatkunutta päänsärkyä. Etten vain olisi tulossa myös uudestaan kipeäksi...

Ei kommentteja: