lauantai 9. joulukuuta 2006

Yhtenäisyyspäivä ja kuumetta

Toissa päivästä tulikin yhtenäisyyspäivä, vastapainona keskiviikon itsenäisyyspäivälle. Vietimme vapaapäivää, paitsi esikoinen, joka oli koulussa. Ulkona oli satanut lunta ja pakkasta oli muutama aste. Kävimme aamupäivällä laskemassa pulkalla ja kelkalla mäkeä ja nelivuotias neitimme sai pitkästä aikaa hiihtää. Sitten lounaan jälkeen nukahdimme neljästään parisänkyymme parin tunnin päiväunille. Eli todellakin, perheen yhtenäisyyspäivä!

Esikoisen tultua koulusta porhalsimme salille, muksut veimme lapsiparkkiin. Vedin jalkatreenin, joka tuntui aika raskaalta. Sitten taas kotiin, lapsille iltapalaa, itselle välipalaa ja muksut nukkumaan. Taas kuntoklubille, nyt tosin pilates-tunnille.

Loppuviikon treenisuunnitelmat menivät mönkään, sillä heräsin eilen järkyttävään oloon. Kurkku tuntui olevan täynnä piikkilankaa, päätä jomotti, nenä oli tukossa, lihaksia särki ja kuume poltteli koko maallista tomumajaani. Eilinen menikin pääasiassa sängyn pohjalla, ruoka ei juuri maistunut. Viime yönä hikoilin kuumeen pois, tänään on vain kurkku ollut vähän kipeänä ja korvissa vähän paineen tunnetta. Toivottavasti pöpö taittui näin nopeasti.

Ei kommentteja: