sunnuntai 17. joulukuuta 2006

Jouluvalmistelut pulkassa, lisää pakkasta

Jouluvalmistelut alkavat olla hyvällä mallilla. Parempi puolisko sai insipiraation joulusiivoukseen perjantai-iltana kello 19 jälkeen. Takana oli 10 tunnin riuska työpäivä, mutta kummasti sitä jaksoi imuroida, jynssätä, puunata ja tampata mattoja. Kello näytti 21.50 kun kämppämme kimmelsi puhtautta. Tänään ostimme viimeisiä lahjoja, minäkin ne vaativimmat eli oman murun paketit. ;-)

Pakkanen on kiristynyt, mittarissa oli jo aamulla -15. *hytinää* Auton oven tiiviste jäätyi kiinni, joten ujuttauduin pelkääjän puolelta sisään kuljettajan penkille... Lenkillekään ei tehnyt mieli mennä, joten vetäisin saliaerobisen. Aluksi sotkin 20 minuuttia normaalilla kuntopyörällä, sitten 20 minuuttia cross traineria, sen jälkeen 10 minuuttia rivakkaa soutua laitteella ja lopuksi 5 minuutin jäähdyttely matalalla kuntopyörällä. Sykemittari näytti 56 min 10 sek, keskisyke 137, kaloreita paloi 602 (siis mittarin mukaan, ei oikeasti! ;-), josta rasvaa 48%. Eli juoksulenkkiä paljon monipuolisempi aerobinen, rasitti koko kroppaa ja teki terää.

Nyt vähän palauttavaa purtavaa, suihkuun, venyttelemään ja katsomaan mussukan kainaloon Taru Sormusten Herraa. Ah, kylläpä elämä taas maistuu! ;-D

Ei kommentteja: