sunnuntai 24. joulukuuta 2006

Lordi's Rocktaurant

Kävin ensi kertaa Lordi's Rocktaurantissa. Paikka oli varsin pieni, mutta onneksi ruuhkaa ei ollut. Sisustus oli kyllä komea, Tomi Putaansuun käsialaa aivan selvästi. Löytyi hirviömäisiä maalauksia, lasivitriineistä tuijottavat Mr. Lordin ja Kitan hahmot, Hannibal Lecter, sähkötuoli, pääkalloilla varustettu valtaistuin, kallolamput katossa jne. Eli tunnelma oli kohdallaan. Mutta, mutta... Pöytiin ei tarjoiltu, vaan ruoka tehtiin asiakkaan seistessä tiskin edessä. Omituista, etenkin kun näki annosten hinnat. Suurin pettymys oli itse ruoka. Maistamani Oxin pihvi oli säälittävän pieni pötkö sitkeää lihaa, muusi maistui jauheelta eikä salaattikaan ollut kovin tuoretta. Vielä kun yksi työntekijä uskaltautui tulla pöytäämme kyselemään palautteen toivossa, tokaisin herrasmiesmäisesti, että olen "vähemmän muusia, enemmän lihaa" -koulukuntaa, mutta muuten annos kyllä maistui (vale) ja oli sopivan kokoinen (vale). Rocktaurantista jäi jotenkin amatöörimäinen kuva ja se harmitti. Paikka on varmasti monen turistin pysähdyspaikka, mutta toista kertaa ei varmaan moni enää tule.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Komppaan täysillä. Noilla hinnoilla kuvittelisi olevan pöytiintarjoilu ja ruoankin pari astetta maukkaampaa.
Seurueemme istui pöytään ihastelemaan paikan julmaa oloa ja useampi hetki vierähti siinä ennenkuin huomasimme pikkuriikkisen plakaatin pöydällä jossa kehotettiin tilaamaan ruoka tiskiltä?! Ihmetystä lisäsi valtavasti se että jouduimme maksamaan annoksemme etukäteen??!!
Neljän hengen seurueesta kolme otti yllä mainitun härän "pihvin", totutusta poiketen llihan kypsyys astetta ei tiedusteltu millään tapaa ja se olikin varsin vaihtelevaa. Kolmesta pihvistä ei kahta samanlaista löytynyt, lisäksi kussakin pihvissä oli kaksi tai useampi kypsyysaste samassa lötkäreessä. Muuri oli todellakin jauhoista ja salaatti nuutunutta.
En toistamiseen paikkaan mene ja kehotankin ihmisiä harkitsemaan ruokailua kyseisessä ravintolassa. Atmosfääri oli toki uniikki mutta se ei korvaa palvelun kylmyyttä ja pihvin sitkeyttä... Rock Lordi jätä leipominen muille.