keskiviikko 6. joulukuuta 2006

Kuntoklubin pikkujoulut

No, enpä sitten mennytkään autolla kuntoklubin pikkujouluihin, vaikka niin aioin. Mutta ei kyllä kaduta, kivat bileet oli.

En muista syöneeni yhtä hienoa pikkujouluateriaa. Alkuruokana oli palsternakka-vuohenjuustokeittoa paahdettujen pinjansiemenien kanssa, balsamico-marinoituja kasviksia ja ilmakuivattua kinkkua, korianteri-kraavattua jäämerenlohta dijonsinappimajoneesilla, salaatti aurinkokuivatusta tomaatista, kanasta ja hedelmistä, marinoituja katkarapuja, pastaa ja oliivia sekä pikku blinejä, mätiä, smetanaa, sipulia ja punasipulihilloketta. Kun tästä satsista tehtiin selvää, pääruuaksi tarjoiltiin paahdettua kalkkunanrintaa ja piparkakkukastiketta, rosmariinipaahdettua porsaanleikettä sekä juureskakkua ja paistettua valkokaalta. Sain vielä ahdettua kupuuni jälkiruuan eli kahvin kera tarjottuja hienoja juustoja, suklaata ja luumuhilloa.

Kaloreita ei tosiaan laskettu! Olin hehkeän blondiparven ainoa mies ja ilta jatkui yökerhossa. Tanssin hien pintaan naisten kanssa ja kaikilla näytti olevan kivaa. Parempi puolisko tosin tinttasi vähän liian monta shottia ja oli pikkutunneilla todella nakit silmillä. Hänellä onkin ollut karmea kapula, minulla ei ollenkaan - tosin lyhyt yöuni vähän painaa.

Ei kommentteja: