sunnuntai 19. tammikuuta 2014

Kolmas vatsahappotesti Solgarin valmisteella

Toistin tänään vatsahappotestin, jonka tein nyt kolmella Solgarin suolahappo-tabletilla. Ruuaksi tein nauta-sika -jauhelihakastiketta (extrasipulista sellaista) ja höyrytettyä parsakaalta. Ruuassa oli hieman hiilihydraattia eli kastikkeen suurustamisessa käytettyä vehnäjauhoa. Sitä oli kuitenkin niin vähän (kastikkeessa oli yhteenä vain noin 6 % hiilaria), etten usko sillä olevan merkitystä.

Puolivälissä ateriaa vedin huiviin kolme tablettia. Aterian jälkeen taas kuulostelin. Ja täytyy sanoa, että tunsin hädin tuskin mitään poikkeavaa vatsassani! Ehkä minimaallisen pientä kihelmöintiä vatsassa. Tosin en ole ihan satavarma asiasta. Joka tapauksessa vatsani happotaso ei ole kunnossa, mutta sen olen jo aavistanutkin. Ei ihme, olenhan kärsinyt pitkään jatkuneesta, kovasta stressistä, joka on vasta alkanut hieman hellittää. Kun tähän lisätään ruokavalio, joka on ollut melkein kolme vuotta poskellaan, niin eipä ihme.

Joka tapauksessa aion siirtyä huomisesta lähtien käyttämään näitä tabletteja. Otan jokaisen proteiinipitoisen aterian jälkeen näitä kaksi, tosin smoothien jälkeen luulen yhden riittävän. Käytän suolahappotabletteja 1-2 kuukautta ja kokeilen sen jälkeen tehdä vatsahappotestin uudelleen.

Ei kommentteja: