lauantai 18. kesäkuuta 2011

Kreatiini ja beta-alaniini tauolle

Tänään otin vähään aikaan viimeisen annoksen kreatiinia ja beta-alaniinia palautuspirtelössäni. Aloitin kuurin 1,5 kuukautta (eli lähes seitsemän viikkoa) sitten eli oli jo aikakin. Tosin jauheiden ottaminen on jäänyt yksittäisinä päivinä väliin silloin tällöin, mutta yhteensä ehkä 5-7 päivänä. Nyt pidän näiden jauheiden ottamisessa kuukauden tauon ja vedän niitä taas noin kuusi viikkoa. Olen ollut huomaavinani palautumisen tehostumista ja olonkin olevan jopa tavallista riskimpi. En tiedä johtuuko se näistä lisäravinteista vai onko kyse plasebosta.

Lisäravinteista mainitakseni kalaöljyä en ole saanut otettua suunnittelemaani 30-35 grammaa vuorokaudessa, vaan ehkä 20-30 g/vrk. Kalaöljynkin vetäminen on alkanut tökkiä. Lisäksi sen vetämisessä on välillä tullut päivän tai useamman tauko. Joko siksi etten ole saattanut ottaa kalaöljyä tai se on loppunut ja olen odottanut seuraavan pullollisen saapumista Amerikasta. Harkitsen pudottavani annoksen pysyvästi noin 20 g/vrk tämän projektin jälkeen.

Kun chlorella-tablettini loppuivat taannoin, tilasin tilalle uutta lisäravinnetta. Kyse on Emerald Balancesta, jota olen aiemmin nauttinut punaisena versiona. Nyt päätin kokeilla monen kehumaa vihreää versiota. Olen ottanut sitä 9-10 g/vrk osana vihersmoothieta tai mehua tai vettä. Purkista riittää kuukaudeksi. Sen pitäisi puhdistaa elimistöä, vauhdittaa ruuansulatusta ja piristää mieltä. Laadukkaita viherjauheita ei saa koskaan kylliksi. En ole varma liittyykö se tähän tai lisääntyneeseen kasvisten syöntiin vai testosteronipuuskaan, mutta naamani on kukkinut viime aikoina tavallista enemmän.

Ei kommentteja: