maanantai 28. toukokuuta 2007

Loppuvuoden suunnitelman päivitys

Viikko 21 meni taas laskematta kaloreita ja makroravinteita. Söin muuten kiltisti, mutta herkuttelin lähes tuplasti normaaliin nähden. Siis söin karkkia kahtena päivänä ja vedin BigMac-aterian kahdesti - toisen vielä isommilla ranskalaisilla. *nolo* Sunnuntaina avasimme myös grillikauden ja sorruin paitsi yhteen grillimakkaraan, myös useampaan täysrasvaiseen nakkeihin (ne ovat ehdottomasti yksi heikkouteni).

Viikonloppuna vetäisin pari light-siideriäkin, kun oli työseminaari. Siellä sattui hassu juttu, kun toisen ja viimeisen seminaaripäivän jälkeen nousin tuolistani, tunsin vihlaisevaa kipua vasemmassa polvessani. Se kipuili maatessa ja istuessa, mutta ei tuntunut kävellessä tai juostessa. Vaimo vielä hieroi sitä lauantai-iltana ja se tuntui vähän helpottavan särkyä.

Salilla oli vuorossa kevyt viikko ja se oli paikallaan - sen verran väsytti lähes koko alkuviikko. Mutta kyllä mieli on siitä huolimatta ollut korkealla - kilpaa alati lämmittävän auringon kanssa, varmaankin. Lenkillä kävin kerran, eilen, ja pidensin matkaa, kun olin mättänyt aika paljon ei-kehonrakennussafkaa. Lenkille tuli mittaa noin seitsemän kilometriä eikä aikaa tuhraantunut kovin paljoa enempää kuin normaalilla 1,5 kilsaa lyhyemmällä pyrähdyksellä.

Olen päättänyt muuttaa vähän aiemmin julkistamaani loppuvuoden suunnitelmaa. Esittelin nimittäin dieettini saldoa Pakkotoisto.comissa. Siellä sain kuulla, että olen tehnyt jotakin väärin, kun olen menettänyt niin paljon lihaksia dieetillä, ja silti olen edelleen melko korkeissa rasvoissa. Hyvästä ja rakentavasta palautteesta sain intoa kokeilla muutamaa muutosta.

Loppuvuodeksi tavoittelen siis hillittyä lihasten keruuta, mutta yritän pitää läskin karttumisen parhaani mukaan kurissa. Eli aion syödä pienillä plussakaloreilla, jotta jaksan treenata ja toivon painoni nousevan pikkuhiljaa. Treenissä kokeilen kaksijakoista saliohjelmaa 3-4 kertaa viikossa. Siellä lisään raudan määrää, kun pudotan toistot nykyisestä 8-12:sta 6-8:aan.

Eli ylläpito saa nyt jäädä. Pidätän luonnollisesti oikeudet muutoksiin koska vain, kuten tähänkin asti. ;-)

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Moi PP,

Oliko tossa kaikki muutokset? Mitä muutoksia ruokavalioon?

Hermis

Pete Pohjoinen kirjoitti...

Morjens, Hermis!

Ruokavalioon sen verran muutoksia dieettin verrattuna että siis syön enemmän (arvioisin että 2500-2800 kcal per vrk) mutta luultavimmin makroravinnejakauma on suunnilleen samaa luokkaa kuin dieetillä - tai ehkä hiilareita kertyy suhteessa enemmän.

Muita muutoksia ei ole tulossa. Kerro heti, jos sinulla on jotain mielen päällä asiasta, olethan idolini ja esikuvani! ;-)