maanantai 14. toukokuuta 2007

Dieetin jälkeen

Kun dieettini oli ohi, pidin kaksi herkkupäivää, jolloin vedin aika estotta pizzaa ja karkkia. Ja tosiaan kävin juopottelemassa ja tanssimassa myös. ;-)

Dieetin jälkeinen viikko eli viikko 18 meni lähes kokonaan laskematta ruokia, mutta söin kuitenkin melko terveellisesti. Painoni nousi 0,6 kiloa dieetin lopusta. Viikon 18 lauantaista lähtien aloin taas laskea kaloreita ja makroravinnekoostumuksia.

Mutta mitä loppuvuonna? Aion pitää touko- ja kesäkuun ns. ylläpitovaihetta, eli yritän pitää painonnousuni maltillisena. Aion olla nollakalorien tuntumassa, todennäköisesti lievällä plussalla. Yritän kuitenkin karttaa läskin karttumista, jos se vain onnistuu. Aerobinen liikunta lisääntyy, kun juoksukelit alkavat.

Heinäkuussa lomailen ja herkuttelenkin varmasti enemmän. Yritän lomailla myös ruoka-aineiden laskemisesta - ainakin osan heinäkuusta. ;-) Grillaamista, siideriä, herkkuja. Mutta toivon mukaan järkevässä määrin.

Elokuussa palaan ruotuun ja aion syödä kuten touko-kesäkuussa.

Syys-joulukuussa kokeilen hillittyä ja hallittua massakautta. Eli syön vähän enemmän plussakaloreita kuin kertaakaan tänä vuonna. Kuinka paljon, se selviää kun seurailen energiansaantiani ylläpitokauden aikana. Arvelisin kuitenkin , että olen massakaudella 300-400 kcalia plussalla.

Yritän saada kerättyä loppuvuoden aikana runsaat kaksi kiloa lihasta. Läskiäkin tullee suunnilleen saman verran - se on luonnonlaki, ainakin meikäläisen kehotyypillä.

Ei kommentteja: