tiistai 30. syyskuuta 2014

Loppukiri viikko # 4 (Paluu Osa II: viikko 51)

Treeni: Kävin vain kahdesti salilla, sillä iski yllättäen tuplavuoro töitä ja sen jälkeisenä päivänä en vain jaksanut raahautua salille. Kyykky- ja roikkumishaaste jatkuivat, jälkimmäisessä alkoi tapahtua kehitystä loppuviikolla. Käsilläseisontaa lähes joka päivä. Hyötyliikuin tavallista enemmän kävellen, koska ensilumi, -jää ja -pakkanen käväisivät ja vaikeuttivat pyöräilyä parina päivänä.

Ravinto: Yhtenä päivänä merkkausvapaata, kun työkaveri kutsui kanssaan syömään kiinalaisen ravintolan lounas-buffettiin: vedin hiilariakin aivan estotta. Hiilaria tuli muutenkin vedettyä ylimääräistä: tiistain tuplatyövuorossa 2 berliininmunkkia ja lauantaina poikien leffaillassa hulluna kuorrutettuja pähkinöitä sun muita Punnitse&Säästä -kaupan herkkuja. Ei ihme jos paino nousi... Uutta ravintorintamalla ovat ceylon kaneli ja neilikka (luomuja molemmat) joita pistin viherpirtelöideni sekaan päivittäin.

Syöty energia [ma-ke, pe-su]: 3106kcal
proteiinia: 178 g (26%)
hiilihydraatteja: 142 g (20%)
rasvaa: 166 g (54%)


Uni: Unenlaatu parani. Syvän unen osuus oli tällä viikolla peräti 47% eli jopa 7 %-yksikön nousu edellisviikosta - paremmin kuin pitkään aikaan, yhtenä yönä taas mainiot 51% syvää unta. Unen määrä tosin jäi hieman alhaisemmaksi kuin yleensä, muttei merkittävästi. Sleep As Android -sovellus varoitti silti samalla tavalla kuin viime viikolla: "Varoitus, muut käyttävät saavat 15% enemmän syvää unta" ja uuden varoituksen "Nukuttu unimäärä on laskenut 15 minuuttia viime aikoina". Positiivinenkin palaute: "Syvä uni on noussut 5% viime aikoina". Käytin sinnikkäästi hunajan ja kamomillateetä iltaisin, lisäksi sain hyvälaatuista magnesiumia iHerbistä. Myös kirjan lukeminen iltaisin pedissä on saattanut auttaa asiaa.

Sleep As Android -sovelluksen keskiarvot 14 viime päivältä:

Nukuttu: 7:43 (viimeksi 7:51)
Syvä uni: 43% / 3:19 / 6x (viimeksi 40 % / 3:11 / 5x)
Ääni: - (viimeksi -)

Paino: 77,1 kg (+0,5 kg viime viikosta, +0,5 kg loppukirin alusta [76,6 kg],-10,4 kg viime lokakuusta eli Paluu II:n alusta [87,5 kg]). Paino nousi, johtunee hiilarinassutuksesta.

Vyötärönympärys: 89,8 kg (-0,2 cm viime viikosta, -0,5 cm loppukirin alusta [90,3 cm], -11,6 cm viime lokakuusta eli Paluu II:n alusta [101,4 cm]).

Fiilikset: Töissä ylimääräistä puurtamista, mikä meinasi väsyttää. Siviilirintamallakin riitaa. Onneksi loppuviikosta helpotti ja aurinkokin paistoi.

Ei kommentteja: