perjantai 14. joulukuuta 2007

Vatsatauti väijyy

Ruokapäiväkirjaan on tullut taas taukoa. Olen pitänyt keskiviikkona ja torstaina kyllä kirjaa syömisistä, mutten ole laskenut ravintoarvoja enkä kaloreita. Nälkä ei ole vieläkään aivan normaali. Flunssakin tuntuu iskevän, vaikka olen yrittänyt ottaa moninkertaisen määrän c-vitamiinia parin päivän ajan.

Eilen kävin salilla, jossa treeni sujui kohtalaisesti. Rauta tosin tuntui melko raskaalta, mutta jaksoin kaikki sarjat loppuun asti. Kotona en jaksanut venytellä enkä ottaa edes iltaproteiinia, kun simahdin Kymmenen uutisten aikana sohvalle.

Aamulla heräsin vatsakipuun ja ellotukseen. En saanut aamulla syötyä enää. Ensimmäisen suupalan, Ärrältä ostetun proteiinishaken, sain alas puoliltapäivin. Sen jälkeen söin pari ruisleipää, omenan ja vähän karkkia ja iltaa kohden olo alkoi kohentua. Töistä tultuani kippasin yhden proteiiniannoksen.

Vatsatauti taitaa väijyä meikäläistä. Vaimo on ollut siinä jo kaksi päivää. Myös työkavereita se on kaatanut petiin. Viikonlopun treenit saan todennäköisesti unohtaa. Ruokapäiväkirjaan palaan myöhemmin.

Ei kommentteja: