sunnuntai 24. marraskuuta 2013

Paluu Osa II - viikko 6


Treeni: Viime viikkoisen vatsaflunssan jälkeen oli ilo treenat taas normaaliin tahtiin. Aloitin alusta Fighter Pull-Upin. Leuanvetotreenejä tein tällä viikolla viisi, välipäiviä niistä kertyi kaksi eli yksi enemmän kuin ohjeissa, koska en kuntoillut fysioterapiapäivänä lainkaan. Fysioterapeutti romplasi selkää (josta aukoi mm. fasettilukon) ja piriformista. Salitreenejä tein kolme, joista viimeisimmällä harjoittelin etukyykkyä ns. zombi-kyykäten pelkällä kepillä - se kipeytti ns. penikat. Kävellen kertyi 18 kilometriä, mikä on oikein iloinen lukema. Rullaus- ja venyttelytuokioita kertyi neljä, mikä oli myös hyvä saavutus.

Ravinto: Söin liberaalimmin tällä viikolla, mutta silti viherpirtelöä tuli vedettyä liki päivittäin. Valitettavasti myös roskaruokaa ja karkkia tuli vedettyä. Saunasiidereitä otin tavallista enemmän, peräti kolme isoa purkkia...

Uni: Parina yönä uni ei meinannut tulla millään ja useampana aamuna heräsin väsyneenä. Mahdanko olla ylirasittunut leuanvetotreenin takia? Sleep As Android -sovelluksen mukaan kahden viime viikon unitilastot kuitenkin  menivät parempaan suuntaan.

Sleep As Android -sovelluksen keskiarvot 14 viime päivältä:

Nukuttu univelka: 8:11 (viimeksi 8:22)
Syvä uni: 42% / 3:26 (viimeksi 38 % / 3:11)
Ääni: 17% / 0:04 (viimeksi 20 % / 0:05)

Paino: 88,1 kg (+0,3 kg viime viikosta)

Vyötärönympärys: 99,6 cm (+0,2 cm viime viikosta)
.
Fiilikset: Fiilis tuntui väsyneeltä monena päivänä. Sunnuntaina pidin kunnon lepopäivän, eli makasin sohvalla, olin välillä tietokoneella, tein pitkän kävelylenkin kauniissa pakkassäässä ja sitten rullailin ja venyttelin peräti kolme varttia.

Ei kommentteja: