sunnuntai 10. marraskuuta 2013

Paluu Osa II - viikko 4

Treeni: Salitreenejä tein kolme. Tein leukoja myös salitreenin aluksi ja lisäksi tein kahdesti leuanvetotreenin myös välipäivinä kotona. Fighter Pull-Up -ohjelmaan tuli kaksi ylimääräistä lepopäivää (maanantaina ja sunnuntai). Maanantaina fysioterapeutti peukaloi jalkojeni lisäksi myös oikeaa olkapäätäni, jonka liikkuvuus on ollut rajoittunut vuosia vanhan urheiluvamman takia. Sunnuntaina taas oli voimat veks, lihaksia jomotti ja huono oli kävi päällä - olenkohan tulossa kipeäksi vai söinkö jotain sopimatonta? Kävelyä kertyi 15 kilometriä, eli 3 km viime viikkoa enemmän. Lisäksi mainittakoon töissä seisominen eli sain väliaikaisesti kollegan työpisteen käyttööni - ja siinä on nostettava pöytä. Jalat tuntuivat vetreämmiltä, vaikkakin toisaalta myös normaalia istumista rasittuneemmalta. Mutta töissä seisominen pitää tosi energisenä! Rullaus-venyttely -tuokioita tuli tehtyä kolmesti ja lisäksi yksi pikainen venyttelykerta. 

Ravinto: Tällä viikolla söin paikoitellen hyvin, paikoitellen huonosti eli mm. lihapiirakoita (!). Karkkiakin vedin vähän ja toki isänpäivänä sunnuntaina kakkua. Viherpirtelöitä vedin sentään lähes joka päivä.

Uni: Nukuin alkuviikosta huonosti ja päätin panostaa torstai-perjantai -yön kunnon nukkumiseen. Lopetin tietokoneen käytön ennen yhdeksää ja telkkariakin katsoin vain vähän yli yhdeksään. Sen jälkeen luin lehteä ja kirjaa ja pistin nukkumaan. Sain tosi hyvin nukuttua, paremmin kuin moneen viikkoon! Olen miettinyt, että mahtaako ylirasitus kolkutella ovia, kun unet häiriintyvät...? Kaikkinensa unitilastot paranivat vain hivenen edellisviikosta, pitkälti em. mahtavan yöunen ansiosta.

Sleep As Android -sovelluksen keskiarvot 14 viime päivältä:

Nukuttu univelka: 8:21 (viimeksi 8:03)
Syvä uni: 34% (viimeksi: 33 % (2:37))
Ääni: 24% (viimeksi: 25% (0:07))


Paino: 87,8 kg (-0,3 kg viime viikosta)

Vyötärönympärys: 101,0 cm (+0,6 cm viime viikosta)
.
Fiilikset: Huonot yöunet madalsivat mielialoja paikoitellen. Välillä piti raahata itsensä treenaamaan, mutta jaksoin silti. Sunnuntaina oli paska olo, kuten edellä jo kerroin.

Ei kommentteja: