maanantai 4. marraskuuta 2013

Paluu Osa II - viikko 3


Treeni: Salitreenejä tein neljä ja leuanvetotreenejä kolme. Leuanveto-ohjelma 20 Pull-Ups kävi liian rankaksi ja pidin useamman päivän tauon leukojen vetämisestä. Viikonloppuna aloitin uuden ohjelman Fighter Pull-Upin. Se tuntui jo toisella kerralla tosi rankalta - johtui varmaankin siitä, että olin tehnyt vain muutamaa tuntia aiemmin kohtalaisen raskaan rinta-ojentaja -treenin salilla. Jatkossa täytyy tehdä leuanvedot salipäivinä heti salitreenin alkuun. Tein kolme lyhyehköä kävelylenkkiä, joista kertyi rapiat 12 kilometriä. Tästä on hyvä kasvattaa km-lukemaa pikkuhiljaa... Rullaus-venyttely -tuokioita tuli tehtyä neljä kertaa. Lisäksi tein yhden kävelylenkin ja pari hyötyliikuntalenkkiä. Mainio liikuntaviikko!

Ravinto: Tällä viikolla söin edellisviikkoa kehnommin. Pupelsin myös leipää ja karkkiakin lasten kanssa. Viherjauhe loppui ja viherpirtelöitäkin vedin harvakseltaan.

Uni: Unenlaatu kärsi taas, tosin viikonloppuna otin sen takaisin nukkumalla ylimääräistä. Vaikka stressin pitäisi jo helpottaa, ei se vielä tuntunut parempina unina. Nukuin paremmin, kun lapset olivat luonani ja kehnommin yksin.

Sleep As Android -sovelluksen keskiarvot 14 viime päivältä:

Nukuttu univelka: 8:03 (viimeksi: 8:13)
Syvä uni: 33 % (2:37) (viimeksi: 34 % (2:46)
Ääni: 25% (0:07) (viimeksi: 22%)

Paino: 88,1 kg (+0,7 kg viime viikosta)

Vyötärönympärys: 100,4 cm (-0,2 cm viime viikosta)
.
Fiilikset: Pääasiassa melkoisen hyvät mielialat. Etenkin viikonloppuna sai ladata akkuja eli nukkua hyvin, laiskotella ja katsoa leffoja sekä touhuta isompien tenavien kanssa.

Ei kommentteja: