perjantai 4. maaliskuuta 2011

Udo pois, kalaöljy takaisin

Olen päättänyt lopettaa Udon öljyn käyttämisen. Syynä on sen maku, joka on edelleen karmea. En halua käyttää lisäravinteita, jotka aiheuttavat oksennusreaktion joka päivä. Pidin öljylisän käytössä noin kahden viikon tauon, kunnes sain paketin Jenkkilästä. Se sisälsi tuttua appelsiinilla maustettua kalaöljyä. Ja voi pojat, se on taivaallista verrattuna Udon karvaaseen makuun.

Udoa oli tarkoitus vetää jopa 45 grammaa vuorokaudessa, mutta enimmillään annokset pyörivät 30-35 grammaa/vrk.

Vedän kalaöljyä runsaat 20 grammaa vuorokaudessa vähän aikaa, kunnes nostan annoksen 30 grammaan vuorokaudessa. Harkitsen annoksen lisäämistä edelleen, kunhan pääsen palaamaan kuntosalille parin viikon kuluttua.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kokeilitko miltä se Udo maistuu pa-
lautusjuomaan, tai johonkin muuhun
sekoitettuna ?

Pete Pohjoinen kirjoitti...

Moro. En kokeillut, ihan raakana vedin. Hirvitti ajatuskin että Udo olisi pilannut maullaan esim. herkullisen megasalaatin...