sunnuntai 27. lokakuuta 2013

Paluu Osa II - viikko 2


Treeni: Salitreenejä kertyi peräti neljä ja ne menivät varsin hyvin vaikka en saanutkaan nukutuksi tarpeeksi. Leuanvetotreenissä loppuivat voimat kesken ja tein saman ohjelman uudelleen loppuviikosta - sain sen läpi hädin tuskin eli leuanvetotreenejä kertyi kaksi. Venyttelin ja rullailin viidesti - kroppa tuntuu vähemmän kireältä kuin pitkään aikaan. Ostin sunnuntaina uuden, pidemmän foam rollerin, kun vanha on osoittautnut liian lyhyeksi monissa rullauksissa. Lisäksi kävelin yhden kerran töihin ja takaisin - mahtavaa! Lisäksi tein yhden kävelylenkin ja pari hyötyliikuntalenkkiä. Hyvä liikuntaviikko!

Ravinto: Vähensin leipää, mutta herkuttelin kahtena päivänä illanistujaisten ja baarikeikan takia. Viherjauhe tai viherpirtelö tuli vedettyä lähes joka päivä, joskus jopa molemmat.

Uni: Nukuin vielä edellisviikkoakin huonommin. Stressi jatkui vielä pahempana ja samoista syistä kuin viimeksi, päällimmäisenä rahahuolet. Niiden pitäisi onneksi pikku hiljaa helpottaa lähitulevaisuudessa. Tässä Sleep As Android -sovelluksen keskiarvot 14 viime päivältä (sovellus on sen verran pöljä ettei siitä saa erotettua yhtä viikkoa)

Nukuttu univelka: 8:13 (viimeksi oli 8:51)
Syvä uni: 34 % (2:46) (viimeksi: 41% (3:39))
Ääni: 22% (viimeksi: 19% (0:07))

Paino: 87,4 kg (+0,1 kg viime viikosta)

Vyötärönympärys: 100,6 cm (-0,8 cm viime viikosta)
.
Fiilikset: Stressasin ja murehdin. Mutta toisaalta loppuviikosta vaikutti siltä, että osa huolista voi hälvetä lähitulevaisuudessa. Olin koko viikon ilman muksuja ja ehdin paitsi viettää sosiaalista elämää muiden aikuisten kanssa, myös käydä laulamassa karaokea ja katsoa monta leffaa eli siis rentoutua.

Ei kommentteja: