sunnuntai 6. joulukuuta 2015

Noidannuoli iski - 20 Pull-Ups tauolle

Sain vajaa viikko sitten maanantaina noidannuolen selkääni. Olin kiireessä vaihtamassa petivaatteita maanantaiaamuna, kun tein varomattoman kiertoliikkeen ja kipu iski. Pahiten kramppasi ja kipuili vasen pitkä selkälihas.

Sain työterveyslääkäriltä reseptillä lihasrelaksantin, jossa on mukana särkylääkettä. Ne auttoivat tosi hitaasti joten menin uudestaan työterveyslääkärille ja pyysin lähetteen fysioterapiaan. Tiedän taitavan, vasta aloittaneen kaverin, joka sai selän heti ensikäsittelyllä paremmaksi. Hän neuvoi olemaan tekemättä leuanvetoja toistaiseksi.

Salitauko on kertynyt nyt runsas viikko. En mennyt tänä viikonloppuna treenaamaan, vaikka fysioterapeutti vinkkasi että kevyillä kahvakuulilla voisi tehdä esimerkiksi maljakyykkyä ja maastavetoja pitkinä sarjoina, tietysti kivun sallimissa rajoissa.

20 Pull Ups jäi kesken viikon 5 päivään 2, jota ehdin yrittää jo kahdesti siinä onnistumatta. Toistomäärät alkavat olla melko hurjia, joten saa nähdä mistä jatkan leuanvetotreeniä kun saan selkäni kuntoon!

Ei kommentteja: